Fizetési és szállítási információk - Dream of Beauty

A DREAM OF BEAUTY IDEIGLENESEN CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÁRUSÍT TERMÉKEKET

Fizetési és szállítási információk

Fizetési lehetőségek


Utánvétel:
A fizetés a futárnál történik készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvét díja 490 Ft.
Fizetés banki utalással:
A rendelés összegét, valamint az esetleges futárköltséget egy összegben, a következő számlaszámra szükséges utalni: 12042830-01357136-00100001, a kedvezményezett neve Magera Viktória. Közleményben kérünk minden esetben tüntesd fel a rendelésed számát.
Fizetés online bankkártyával:
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a választott fizetési módnak megfelelően a Barion fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “Online bankkártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.


Szállítási információk


Házhozszállítás futárszolgálattal
Több éve megbízható partnerünk a szállításában, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre. A házhozszállítás díja 2450 Ft, amely 300 000 forint összeghatár felett ingyenes. A szállítási idő általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, melyről külön értesítést kap e-mailben.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban


Külföldre sajnos nem áll módunkban kiszállíttatni. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.
A házhozszállítás minden esetben 9-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.
A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!